Quick Contact

Bo Ekelund
+46 (0)70 555 8661

Email: info@nightlight.se 


Ljudklipp inspelade LIVE på Berns & Grand Hotel, Stockholm
Stuck With You
Stand By Me
Dancing Queen
Lady In Red
Achy Breaky Heart
Sweet Home Chicago
Midnight Hour
Love Is All Around
When A Man Loves A Woman
New York New York
Strangers In The Night
Ain't That A Kick In The Head
Disco Inferno
Man I Feel Like a Woman
Don't Cha
Hips Don't Lie
Följande klipp inspelade LIVE på Grand Lisboa och Hotel & Casino Lisboa, Macau, Kina
Makes Me Wonder
My Girl