Quick Contact

Bo Ekelund
+46 (0)70 555 8661


Email: info@nightlight.se 
Facebook

Om oss

MagnusBo Ekelund; Kapellmästare & Trummor

Ekonomexamen från Stockholms Universitet.

Piano- och trumstudier vid Kommunala Musikskolan samt privat; stipendium för studier i Castro Valley, Kalifornien. Gick sin första vaktparad vid Stockholms Slott på 70-talet. Har lyckats kombinera både musik & affärer. Bo´s känsla för noggrannhet garanterar att kundens önskemål uppfylls.

MagnusMarcus Möller; Keyboard

Examen från Musikhögskolan Göteborg.

Marcus har varit professionell musiker sedan 1990 och undervisar i piano i Sollentuna Kulturskola. Arbetar med många artister bl a med Meja, som är en av Sveriges stora internationella stjärnor, med fantastiska framgångar internationellt. Hon har bl a sålt trippel platinum i Japan.

TomasThomas Brockland; Gitarr

Examen från Kungliga Musikhögskolan i Stockholm.

Thomas undervisar i gitarr i Sollentuna Kulturskola och genom sin musikaliska bredd har han kunnat frilansa som musiker i över 20 år. När han inte spelar sina fräcka riffs & grymma gitarrsolon, levereras rytmiska kompfigurer. This boy is good!

MagnusDante Enekvist; Bas

Examen från London Music School.

Efter sina musikstudier i London spelade Dante heltid i två år med olika band i både England och Irland. Med sitt drivande och varierande basspel svänger det till om Nightlights rytmsektion.

AngelicaAngelica Jokisalo; Sång

Examen från Bjärnum Musikteaterskola och Nyköpings Folkhögskola - Rock/Pop linjen.

En skicklig sångerska som behärskar pop, rock, soul & jazz. Angelica är en mångsidig underhållare med en skön positiv utstrålning. Hon är en frisk fläkt som med sin sång och dans sprider glädje från scen. Angelica har underhållit på heltid i Spanien, Thailand och Turkiet. En tjej i toppklass!!!

MagnusJohan Törnqvist; Sång

Examen från Performing Arts School i Göteborg.

En suverän sångare med härlig utstrålning och energi på scen. Med sin charm får han publiken att trivas. Johan är inte bara en duktig sångare utan även en fantastisk dansare med imponerande färdigheter i bl a step & latindans och hans hip hop……, snacka om sköna moves. Johan har underhållit på heltid både i Spanien och i Sverige. Johan rocks…!!!

MagnusMagnus Blom; Tenorsaxofon. Flöjt
Examen från Kungliga Musikhögskolan i Stockholm.

Magnus är en aktiv musiker både live och i studio. Stor erfarenhet från storband, show och teatrar. Han har en fabulös teknik med känsla för struktur i solona. Syns ofta i TV i olika sammanhang.
StigStig Persson; Trumpet

Examen från Kungliga Musikhögskolan i Stockholm.

Stig är en välkänd musiker som spelat i över 30 år i en mängd olika band – storband, klassiskt, pop , musikaler etc. Han har vid flera tillfällen spelat på Nobelbanketten (banketternas bankett) i Stockholms Stadshus.

MangusMagnus Svedberg; Trombone

Examen från Kungliga Musikhögskolan i Stockholm.

Magnus är en frilansande musiker med bred meritlista. Har uppträtt, turnerat och spelat in med de flesta svenska artister. En erfaren musiker, som anlitas flitigt av storband, show och teatrar. Undervisar även i trombone och jazz improvisation.